Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23273 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/shuliavsky.bridge

Мер Києва Віталій Кличко пояснив раптове зростання вартості реконструкції Шулявського мосту, повідомляє видання Новое Время

«Вартість будівництва мосту та ж сама, але ми не розраховували, що нам доведеться переносити колектор, теплову мережу, які знаходяться біля мосту», — пояснює Кличко.

Кличко зауважив, що «проектна документація робиться на міст», а тому одразу передбачити додаткові роботи на прилеглих територіях було неможливо. Кличко підтвердив, що ці додаткові роботи будуть фінансуватися з бюджету Києва. Мер Києва також наголосив, що всі кошториси є у відкритому доступі.

Нагадаємо, що Кличко збільшив вартість Шулявського мосту до одного мільярда 50 мільйонів гривень. Таке розпорядження мер Києва підписав 7 жовтня.

За  словами мера, рух Шулявським мостом запустять до кінця року.

Нещодавно суд зобов’язав НАБУ розпочати розслідування проти мера Кличка. Його підозрюють у розкраданні міського бюджету в ході будівництва Шулявського мосту та інших будівельних розкраданнях.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button