Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Creative States

Бізнес-простір Creative States запуститься у Дніпрі навесні 2020 року.

Creative State of Dnipro площею понад 3500 квадратних метрів відкриють на третьому поверсі бізнес-центру «Кудашівський», що на вулиці Барикадній. Коворкінг розрахований на 600 осіб.

«Локація буде такою ж крутою, як і київські, а ціни – значно нижчі. Крім того, нашим резидентам буде доступний роумінг між усіма локаціями. Кияни зможуть проводити зустрічі, працювати в Дніпрі, і навпаки», – розповів засновник і CEO мережі Creative States Ілля Кенігштейн.

Фото: Creative States

За його словами, у Дніпрі наразі немає таких масштабних коворкінгів, натоміть є потреба в них. В місті працює щонайменше 14 тисяч програмістів, багато IT-компаній та інших бізнесів, а також представники креативного класу.

«У Дніпрі все ще є післясмак “совка”, а повинно пахнути грошима», – додає Кенігштейн.

Фото: Creative States

Натхненням для створення цьго коворкінгу послугувала атмосферою Бостона – міста, яке уособлює фінанси.

Підрядників, які займатимуться оформленням інтер’єру та будівництвом, визначать за допомогою тендерів. Тут облаштують традиційні для мережі офіси для команд до 30 осіб, переговорні кімнати, зони для відпочинку, кухню, де працюватиме шеф-кухар.

Це буде перший простір Creative States поза межами Києва. У перспективі мережа планує вийти на ринок Європи.

Creative States — швидкозростаюча мережа бізнес-просторів, що надає офісні рішення для малого та середнього бізнесу. Запуск проекту пройшов навесні 2019 року. Зараз у Creative States три локації в Києві — в БЦ Gulliver, БЦ Senator і на території заводу «Арсенал». Загальна місткість просторів на сьогоднішній день — 1400 робочих місць.

Фото: Creative States

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button