Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: pixabay.com

Ресторан Spring, розташований неподалік від мосту Ватерло у Лондоні, повністю відмовився від одноразового пластику.

Виявилося, що для запаковування продуктів у ресторані використовували близько 1300 кілометрів харчової плівки на рік. Зрештою, ресторан почав зберігати продукти лише в металевих і пластикових контейнерах багаторазового використання.

«Я думаю, що дійсно важливо, аби ми, як ресторан, заявили про свою позицію, щоб ми зробили її життєздатною та інкорпорували її в нашу бізнес-модель. І щоб ми не витратили на це багато грошей», – прокоментувала власниця ресторану Скай Джинджел.

Ресторан також просить постачальників привозити продукцію в упаковках із багаторазового матеріалу. Власники ресторану сподіваються, що інші заклади приєднаються до кампанії і таким чином змусять постачальників зовсім відмовитися від одноразового пластику.

«Важливо усвідомлювати свою владу як бізнесу і те, що ми можемо мати вплив на те, що відбувається», – додав менеджер ресторану Джорджі Стед.

Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
всього від 100 грн/місяць!

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button