Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Сьогодні українська компанія Quantula збільшила виробництво до 200 тисяч світильників на рік, але зберегла індивідуальний підхід до кожного замовлення. 

Quantula Group – це група компаній, що забезпечує повний комплекс послуг з виробництва та встановлення систем освітлення для торговельних приміщень. Вона працює на українському ринку понад 15 років, а з 2008 року має власне виробництво.

Спочатку компанія спеціалізувалася на низьковольтному обладнанні. «Ми почали досліджувати сучасну систему виробництва та реалізовувати перші проєкти з магазинами «Сільпо», «Novus», «Ельдорадо» та іншими. Але вже за кілька років почалася справжня революція – на ринку освітлення поширилися світлодіоди», – розповідає співвласник компанії Олександр Тоцький. У той час компанія швидко змінює профіль виробництва, і вже за три місяці отримує перше велике замовлення від мережі взуттєвих магазинів CENTRO.

Сьогодні в асортименті Quantula – трекові, лінійні, підвісні та точкові світильники, виготовлені на основі технології LED. Вона забезпечує високу ефективність світлового потоку та якісну передачу кольорів, тривалий термін експлуатації та економічність. А використання у продукції різних рефлекторів дозволяє досягти бажаного характеру освітлення. 

До 2014 року компанія Quantula працювала виключно в Україні, але згодом прийняла рішення розширити бізнес і на європейський ринок. Вже за кілька років були відкриті компанії в Португалії та Польщі, де сьогодні працює невеликий цех зі збору освітлювального обладнання. Великим кроком для компанії стала участь у міжнародних профільних виставках, зокрема у EuroShop 2017 у Дюссельдорфі та Shopping Center Forum 2018 у Варшаві. За словами Олександра Тоцького, співвласника Quantula сьогодні експортні продажі компанії складають 500 тисяч євро, а до кінця року повинні зрости до 1,5 мільйона євро. 

Паралельно із розвитком експорту Quantula підписала контракти з великими міжнародними компаніями Samsung і Philips та почала використовувати їхні компоненти для виробництва світильників. Сьогодні у Quantula пропонують близько 50 моделей світильників для рітейлу, промисловості, вуличного та навіть спортивного освітлення. Саме обладнання від Quantula було використано для спортивної зони зі стадіоном, тенісними кортами та дитячим майданчиком для житлового комплексу «Республіка» у Києві. 

На переконання представників компанії, досягти успіху Quantula допомогли три основні принципи: якість, кількість та швидкість. Власне виробництво з належним контролем якості, використання найкращих компонентів від міжнародних компаній Philips, OSRAM і Samsung та команда з багаторічним досвідом роботи у сфері освітлення дозволяють компанії гарантувати високу якість усіх світильників та систем.

Світильники Quantula розроблені та виготовлені відповідно до директив та стандартів Європейського Союзу, а також сертифіковані в Україні. 

Компанія реалізувала проєкти з освітлення для багатьох київських торговельних центрів. Зокрема, найбільшим проєктом Quantula став ТРЦ Lavina Mall. Для Ocean Plaza компанія замінила усі системи освітлення на технологію LED, а для нового River mall розробила світильники спеціальної конструкції з розумною системою керування освітленням. 

Quantula працювала також із нещодавно відкрим поблизу КПІ Smart plaza, унікальні рішення з освітлення якого завдяки скляному фасаду можна помітити навіть з вулиці. У компанії розповідають, що використання тут спеціальної оптики DCmetric дозволило зменшити кількість світильників у галереях на 25%, а підвісні лампи із серії GERA-S – забезпечити у атріумах розсіяне світло, що не сліпитиме відвідувачів. 

Крім того, понад 50% магазинів у названих торговельних центрах також використовують освітлення Quantula. Конструктори та проєктанти компанії постійно працюють над розробкою нових моделей та удосконаленням наявних світильників, що у поєднанні з виробництвом повного циклу дозволяє вирішувати завдання будь-якого масштабу. У компанії переконані: кут освітлення, колірна температура, передача кольору та інші характеристики освітлення можуть мати суттєвий вплив на презентацію товарів та створювати потрібний настрій у локації. А тому до кожного об’єкта – великого торговельного центру чи невеликого шоуруму, ювелірного магазину чи продуктового, необхідне індивідуальне рішення. 

Ще один обов’язковий елемент роботи компанії – швидкість – забезпечується комплексним підходом. Quantula здійснює весь процес від проєктування системи та виготовлення світильників до їх монтажу та обслуговування, що значно скорочує терміни реалізації проєктів. Крім того, мобільність систем освітлення, з якими працює компанія, дозволяє швидко підлаштувати їх для нових умов та завдань у разі потреби.

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23413 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button