Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 26315 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Італійська редакція

Найвищу срібну нагороду за найкращу ресторанну концепцію отримав київський ресторан «Італійська редакція» на міжнародному конкурсі «Пальмова гілка», повідомляє buro247.ua.

На церемонії вручення в німецькому місті Руст приїхали шеф-кухар Володимир Ташаєв і засновник Дмитро Запорожець

Ресторан вікрили в Києві у 2018 році. Там пропонують страви італійської кухні, що орієнтовані на традицію, але враховують харчові звички сучасності.

Шеф-кухар Володимир Ташаєв і засновник Дмитро Запорожець у момент отримання нагороди. Фото: Італійська редакція

Інтер’єр ресторану оформлений еклектично. На стінах висять картини і гравюри Андрія Гладкого. Центральна картина LOVE, створена Дімою Запорожцем і Романом Палієнко, нагадує, на думку творців, про силу любові, свободи, щастя і прийняття. В інтер’єрі є натуральне дерево, зістарені дзеркала і висока стеля, яка дає відчуття «неба над головою».

Фото: Італійська редакція

Міжнародну «Пальмову гілку» за кращу концепцію ресторану вручають із 1993 року. Її заснував заснований у Франції клуб професіоналів бізнесу Leaders Club. Бронзова пальмова гілка цього року дісталася паризькому ресторану Boulom, що спеціалізується на стравах французької та баскської кухні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button