Київський ресторан «Італійська редакція» отримав міжнародну нагороду за найкращу концепцію
У ресторані пропонують страви італійської кухні, що орієнтовані на традицію, але враховують звички сучасності.
У ресторані пропонують страви італійської кухні, що орієнтовані на традицію, але враховують звички сучасності.
Фото: Італійська редакція
Найвищу срібну нагороду за найкращу ресторанну концепцію отримав київський ресторан «Італійська редакція» на міжнародному конкурсі «Пальмова гілка», повідомляє buro247.ua.
На церемонії вручення в німецькому місті Руст приїхали шеф-кухар Володимир Ташаєв і засновник Дмитро Запорожець
Ресторан вікрили в Києві у 2018 році. Там пропонують страви італійської кухні, що орієнтовані на традицію, але враховують харчові звички сучасності.
Шеф-кухар Володимир Ташаєв і засновник Дмитро Запорожець у момент отримання нагороди. Фото: Італійська редакція
Інтер’єр ресторану оформлений еклектично. На стінах висять картини і гравюри Андрія Гладкого. Центральна картина LOVE, створена Дімою Запорожцем і Романом Палієнко, нагадує, на думку творців, про силу любові, свободи, щастя і прийняття. В інтер’єрі є натуральне дерево, зістарені дзеркала і висока стеля, яка дає відчуття «неба над головою».
Фото: Італійська редакція
Міжнародну «Пальмову гілку» за кращу концепцію ресторану вручають із 1993 року. Її заснував заснований у Франції клуб професіоналів бізнесу Leaders Club. Бронзова пальмова гілка цього року дісталася паризькому ресторану Boulom, що спеціалізується на стравах французької та баскської кухні.
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті