Київський ресторан «Італійська редакція» отримав міжнародну нагороду за найкращу концепцію
У ресторані пропонують страви італійської кухні, що орієнтовані на традицію, але враховують звички сучасності.
У ресторані пропонують страви італійської кухні, що орієнтовані на традицію, але враховують звички сучасності.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24975 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
Найвищу срібну нагороду за найкращу ресторанну концепцію отримав київський ресторан «Італійська редакція» на міжнародному конкурсі «Пальмова гілка», повідомляє buro247.ua.
На церемонії вручення в німецькому місті Руст приїхали шеф-кухар Володимир Ташаєв і засновник Дмитро Запорожець
Ресторан вікрили в Києві у 2018 році. Там пропонують страви італійської кухні, що орієнтовані на традицію, але враховують харчові звички сучасності.
Інтер’єр ресторану оформлений еклектично. На стінах висять картини і гравюри Андрія Гладкого. Центральна картина LOVE, створена Дімою Запорожцем і Романом Палієнко, нагадує, на думку творців, про силу любові, свободи, щастя і прийняття. В інтер’єрі є натуральне дерево, зістарені дзеркала і висока стеля, яка дає відчуття «неба над головою».
Міжнародну «Пальмову гілку» за кращу концепцію ресторану вручають із 1993 року. Її заснував заснований у Франції клуб професіоналів бізнесу Leaders Club. Бронзова пальмова гілка цього року дісталася паризькому ресторану Boulom, що спеціалізується на стравах французької та баскської кухні.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті