Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24975 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Італійська редакція

Найвищу срібну нагороду за найкращу ресторанну концепцію отримав київський ресторан «Італійська редакція» на міжнародному конкурсі «Пальмова гілка», повідомляє buro247.ua.

На церемонії вручення в німецькому місті Руст приїхали шеф-кухар Володимир Ташаєв і засновник Дмитро Запорожець

Ресторан вікрили в Києві у 2018 році. Там пропонують страви італійської кухні, що орієнтовані на традицію, але враховують харчові звички сучасності.

Шеф-кухар Володимир Ташаєв і засновник Дмитро Запорожець у момент отримання нагороди. Фото: Італійська редакція

Інтер’єр ресторану оформлений еклектично. На стінах висять картини і гравюри Андрія Гладкого. Центральна картина LOVE, створена Дімою Запорожцем і Романом Палієнко, нагадує, на думку творців, про силу любові, свободи, щастя і прийняття. В інтер’єрі є натуральне дерево, зістарені дзеркала і висока стеля, яка дає відчуття «неба над головою».

Фото: Італійська редакція

Міжнародну «Пальмову гілку» за кращу концепцію ресторану вручають із 1993 року. Її заснував заснований у Франції клуб професіоналів бізнесу Leaders Club. Бронзова пальмова гілка цього року дісталася паризькому ресторану Boulom, що спеціалізується на стравах французької та баскської кухні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button