Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23261 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/pubdialog

Сьогодніі, першого листопада, на Подолі відбудеться перше громадське обговорення законопроєкту про столицю 2143-3. До кінця наступного місяця такі обговорення пройдуть в усіх районах міста.

Автори законопроєкту запрошують всіх зацікавлених взяти участь у діалозі.

Обговорення почнеться о 18:45 у просторі IZONE, на вулиці Набережно-Луговій, 8.

Кількість місць обмежена, для реєстрації слід написати адміністраторам сторінки події.

Третього жовтня Верховна Рада ухвалила у першому читанні законопроєкт про столицю 2143-3, над розробкою якого працювали, зокрема, народні депутати від «Слуги Народу» Ганна Бондар, Дмитро Гурін та Олександр Ткаченко.

Комітет Верховної Ради з місцевого самоврядування рекомендував парламенту відхилити три інші проєкти: від «Слуги народу», «Євросолідарності» та «Голосу».

«Хмарочос» опитав співавтора й експертів з метою дізнатись, що не так із цим законопроєктом. Пізніше співатори відповіли на критику.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button