Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Marcelo Cidrack / unsplash

У Вінниці пропонують купувати ялинку на різдвяні свята у горщику і потім висаджувати її в парку, пише vinbazar.com.  «Придбай на Новий рік ялинку в горщечку, а потім висади її в парку та зроби своє Місто кращим».

Таку петицію на сайті міськради зареєстрував Микола Понятовський. У зв’язку з цим автор просить міськраду організувати продаж ялинок в спеціальному посуді. Так містяни після закінчення новорічних свят зможуть не викидати рослини, а висаджувати їх.

Микола Понятовський зауважує, що наразі придбати таку новорічну ялинку у Вінниці вкрай складно. Вінничанин просить не тільки організувати продаж рослин в горщечках, але зробити консультації та роз’яснення за їх доглядом, залучити до цього лісгоспи, бюро ландшафтного дизайну та інші організації, а також визначити місця для торгівлі та майбутньої посадки рослин. Автор пише, що ідея виникла як реакція на прохання його дітей не викидати ялинку після свят.

Вінничанин закликає міську владу «зробити все, щоб дана акція переросла в звичку і всі, хто встановлює вдома ялинку до Новорічних Свят, використовували для цього ялинку в горшечку, а потім висаджували її в парку чи визначеному для цього місці».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button