Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Rasmus Hjortshøj

У данському портовому місті Кьоге відкрили станцію, яка стала частиною нового транспортного вузла, що сполучає нову швидкісну залізничну лінію між Копенгагеном і Рінгстедом та старі приміські електрички, повідомляє The Architect.

Станцію проєктували архітектурні студії COBE та Dissing + Weitling.

Станцію Кьоге частково відкрили у травні, а восени пасажирам став доступний пішохідний перехід у формі моста-труби, який є не лише функціональним, але й візуально ефектним об’єктом.

Міст завдовжки 225 метрів із північного боку засклено панорамними вікнами.

На контрасті зі сталевим зовнішнім облицюванням внутрішній простір оздобили дерев’яними рейками.

Піднятися на міст можна ескалаторами або на ліфті.

Архітектори кажуть, що прагнули зробити перехід не лише практичним, але й гарним, оскільки люди проводять у дорозі значну частину життя.

Дивіться також візуалізації проєкту центру споглядання за китами, який відкриють на північному узбережжі Норвегії, за полярним колом.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button