Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23530 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Unsplash

Відтепер ресторани можуть посилати своїх кур’єрів для доставки їжі сервісом Uber Eats, повідомляє ITC. Завдяки цьому від сьогодні користувачі у Києві та Львові отримали доступ до більш широкого вибору ресторанів.

Раніше сервіс був доступний лише тим закладам, які пропонували доставку за допомогою кур’єрів платформи. Тепер, залежно від пріоритетів клієнта і доступності персоналу, можна вибрати опцію доставки кур’єром ресторану за допомогою простого перемикання кнопки.

Сервіс наразі співпрацює більш, ніж з 700 ресторнами в двох містах України і очікує, що ця цифра незабаром значно виросте.

«Ми хочемо допомогти якомога більшій кількості ресторанів відкрити свої віртуальні двері і розкрити цінність їхнього бізнесу за допомгою доставки їжі. Саме тому ми пропонуємо нашу технологію для всіх ресторанів, які хочуть розвивати свій бізнес з Uber Eats. Незалежно від того, буде це невеликий сімейний бізнес чи всіма шанований ресторан, який хоче обслугувати більше своїх клієнтів. Ми твердо знаємо, що це допоможе великим і маленьким ресторанам успішно розвиватися в майбутньому, значно роширивши вибір для користувачів», – прокоментував Ігор Ковальов, генеральний директор Uber Eats Україна.

Нагадаємо, доставку з ресторанів Uber Eats з плануванням замовлень і єдиною вартістю у Києві запустили в лютому, а в Львові – в жовтні 2019 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button