Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23493 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Дімаш Кудайберген – заслужений співак Казахстану. У січні 2017 року музикант взяв участь у китайському вокальному конкурсі, де помітно виділявся на фоні інших академічних співаків. Голос Дімаша не обмежений конкретним діапазоном, він може почати співати тенором, а продовжити – жіночим сопрано. Ця рідкісна особливість захопила досвідчену публіку і зробила співака популярним.

«Найкращий голос планети» – так називають Дімаша колеги зі всього світу. Він має дуже рідкісний діапазон – шість октав, а його композиції – неймовірно складні для виконання. У його голосі є: баритон, тенор, контратенор.

Американська актриса Дрю Беррімор зізналася, що вперше почувши виступ Дімаш, вирішила – співає хор з десяти людей. До такого унікального голосу додається здатність вільно співати дев’ятьма мовами і вміння грати на понад 12 інструментах. І це в 25 років! Тож не дивно, що у юного таланту 114 фан-клубів по всьому світу і понад 10 мільйонів шанувальників.

Нове шоу Дімаш Кудайбергена – його історія. Він розповідає про свої злети і падіння, надії і сумніви, ті випробування, що довелося пройти на шляху до слави і популярності. На усіх виступах – живий звук, незвичайні інструменти, балет і купа спецефектів.

Дімаш в Україні 

Концерт Дімаша відбудеться 11 березня в Києві в Палаці спорту. Вартість квитків починається від 700 грн. Замовити квиток можна заздалегідь на сайті Concert.ua. Поспішайте, поки діє акція «Чорна п’ятниця» – другий квиток на виняткового Дімаш можна купити зі 50% знижкою. Встигніть зробити приємний сюрприз своїми близьким і друзям. Квитки розлітаються блискавично!

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button