Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Інспекція з паркування

Кількість працівників інспекції з паркування можуть збільшити до 300 осіб, повідомив Радіо НВ радник мера Києва Максим Бахматов.

Наразі в інспекції працює 50 людей. Поки вони патрулюють центр міста як найнапруженіший район у плані хаотичного паркування. З розширенням штату інспектори зможуть працювати в інших районах.

Першого січня планують запустити систему автоматичної відеофіксації порушень. За словами Бахматова, згодом система також розпізнаватиме неправильну парковку.

Радник мера зазначив, що за минулі три місяці інспектори виписали 5000 штрафів з порушення правил паркування. Із них оскаржуться в суді лише десять, решту водії сплачують.

З листопада інспектори з паркування почали самостійно евакуйовувати автомобілі. «Київтранспарксервіс» змінив правила отримання автомобіля після евакуації.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button