Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Під час ремонту. Кадр із відео Вільний Простір, YouTube

21 грудня в Києві відбудеться відкриття студентського простору «Крила», який облаштували студенти Академії мистецтв (НАОМА) та Університету імені Карпенка-Карого.

Студенти вирішили створити місце для творчої взаємодії між навчальними закладами. Обрали занедбане приміщення їдальні, закритої двадцять років тому.

Кадр із відео Вільний Простір, YouTube

Приміщення розташовано на цокольному поверсі фактично під гуртожитком Карпенко-Карого, але формально належить НАОМА. Вхід знаходиться з протилежного боку входу в гуртожиток.

У приміщенні є дві просторі зали з п’ятьма великими вікнами. Найбільшими проблемами виявилися сантехніка, опалення й електрика.

План приміщення. Зображення: facebook.com/prostir.kryla

Навесні студенти влаштовували групові прибирання, до яких залучалися також учні інших закладів, зокрема Києво-Могилянської академії. Серед хламу знайшли візки з супермаркету, тенісний стіл та картонні крила.

Під час ремонту. Кадр із відео Вільний Простір, YouTube

Відкриття почнеться о 16:00 21 грудня за адресою вулиця Лук’янівська 69/71, вхід вільний.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button