Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23520 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Зображення: скриншот із фільму

Фільм про історію виникнення першого безвідходного ресторану в Британії Silo зняв його засновник Дуґлас МакМастер, пише posteat.ua.

У фільмі Дуґлас розповідає про шлях до бажаного через сотню помилок. Багато ідей були провальними. У світі не існує жодної інструкції для створення безвідходного ресторану. Проте, якщо замислитися, то 200 років тому кожен ресторан працював без відходів.

Фото: facebook.com/londonsilo

Дуґлас домовився з фермерами і рибалками про пряму доставку їжі в ресторан напряму. Відходи, які все-таки лишалися, відправляли назад фермерам як компост. Дизайн ресторану також створювали з відходів.

Фото: facebook.com/londonsilo

Деякі ідеї були відверто невдалими, наприклад, вирощувати гриби на кавовій гущі, варити власне мило або чистити сковорідки шкарлупою горіха.

«Спочатку здавалося, що ми генії і генеруємо блискучі ідеї, але на ділі працювала тільки одна ідея зі 100», – розповідає Дуґлас МакМастер.

У фільмі «A Failure of the Imagination» шеф безвідходного ресторану закликає не боятися помилок і ризикувати.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button