Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23470 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Big 7 Travel

Платформа Big 7 travel, яка складає списки рекомендованих місць для подорожей і відпочинку, назвала Київ другим у числі 50 міст, які слід відвідати у цьому десятилітті.

«Це навдивовижу різноманітна, багата культурою і захоплююча країна дасть вам набагато більше, ніж ви коли-небудь очікували», – написали автори огляду про Україну.

В огляді відзначили кав’ярні та бари Києва, сплеск роботи яких, за словами авторів, слід очікувати у 2020 році. Згадали і про історичні пам’ятки Києва, які «віддають шану минулому нації».

Також мандрівникам рекомендують відвідати Чорнобиль, «щоб дізнатися про ядерний інцидент, руйнівні наслідки, які він все ще має сьогодні, та побачити “знімок” комуністичного життя 1980-х в Україні».

До списку київських місць, фото яких варто опублікувати в Instagram, увійшли Михайлівський Золотоверхий монастир, Майдан Незалежності, репліка Ейфелевої вежі в ЖК «Французький квартал», Бессарабський ринок, Арка дружби народів, монумент Батьківщині-Матері і Києво-Печерська лавра.

Перше місце в рейтингу міст, які слід відвідати, посіла Ґваделупа на Карибських островах. Венеція – шістнадцята в списку, Париж – тридцять другий, а Берлін зайняв 46 позицію.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button