Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23423 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Пізно ввечері 13 січня у Києві біля станції метро «Либідська» стався прорив труби, через який вулиці навколо і перший поверх ТРЦ Ocean Plaza залило гарячою водою.

Рятувальники, які прибули на місце події, винесли з маршрутного таксі, а також з поруч стоячого тролейбусу, що опинився в паровій завісі, 7 осіб. А згодом вилучили мікроавтобус з утвореної пастки.

Крім того, гаряча вода з тепломережі потрапила на нульовий поверх магазину «Ашан» та перший поверх ТРЦ Ocean Plaza.

Усіх працівників та відвідувачів магазину «Ашан» та ТРЦ Ocean Plaza виведено на безпечну відстань. Рятувальники на руках винесли з будівлі 6 осіб.

За інформацією служби 103 внаслідок події постраждало 10 осіб. Трьом з них допомогу надано на місці, семеро перебувають у лікарні.

У ДСНС не уточнюють характер травм, але судячи з числених публікацій очевидців у соцмережах, найчастіше йдеться про опіки від контактування з гарячою водою, що виливалась з труби тепломережі.

Нагадаємо, що це не перший випадок прориву труби на цій ділянці. Останнім часом в Києві регулярно провалюється асфальт на дорогах.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button