Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/airportboryspil/

У 2020 році в аеропорту «Бориспіль» планують збудувати автовокзал. Про це повідомив у інтерв’ю Liga.net гендиректор аеропорту Павло Рябікін.

«Щодо інфраструктурних планів на цей рік, добудуємо перон (біля терміналу D). Зробимо автовокзал і залу очікування для пасажирів залізничного пересадкового вузла», – сказав він.

Від решти проєктів, від озеленення до будівництва галереї терміналу D, аеропорту довелося поки відмовитися. Це пов’язано з тим, що Кабмін зобов’язав «Бориспіль» виплачувати 90% дивидендів замість 40%.

Раніше повідомлялося, що автовокзал розташують біля залізничної платформи Kyiv Boryspil Express. Планують, що на автостанції буде 16 автобусних платформ, зона очікування та харчування для пасажирів, зона відпочинку для водіїв.

Автобусна станція, введена у 2017 році в експлуатацію, наразі не використовується за призначенням і слугує паркінгом.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button