Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23265 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Парк інновацій UNIT.City запускає оголошує набір до акселераційного хабу Sector X і оголошує конкурс стартапів. 

UNIT.City збирає довкола себе компанії, стартапи, студентів, професіоналів та дослідницькі лабораторії. Парк створює умови для того, щоб підприємства в ньому зростали швидше. Місія парку – виробити інноваційне середовище та творчу атмосферу для праці, життя і творчості з метою розвитку нових технологій та підприємництва.

Команди, які подадуть проєкти, отримують акселераційну програму, місця для команди в інноваційному парку UNIT.City, клієнта і партнера, з якими можна запустити пілот, участь у регулярні подіях (воркшопи, лекції, сесії), кредити від AWS та Digital Ocean та можливість залучити інвестиції від інвест-партнерів хабу. 

Уся робота в хабі відбувається у рамках індустріальних треків. Прямо зараз запущено треки «логістика», «медицина» і «краса» з партнерами «Фокстрот», «Фармак» та «Лореаль» відповідно. Надалі обіцяють ще більше треків і партнерів.

Для участі стартапів можливі різні умови – від безкоштовної участі до 690 доларів за програму. Кількість місць у хабі обмежена. 

Більше подробиць – на сайті. Дедлайн подачі заявок для першої хвилі – 31 січня 2020 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button