Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23531 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Кадр із кліпу alyona alyona «Дикі танці»

Співачка Alyona Alyona презентувала кліп на пісню «Дикі танці», стилізований від культову відеогру GTA (Grand Theft Auto).

Головна героїня їде на автівці спальним районом та влаштовує танці посеред панельних багатоповерхівок, оточена типовими персонажами, такими як продавщиця, безпритульні коти та молоді люди у спортивних штанях, які пересуваються виключно навпочіпки.

Режисеркою та арт-директоркою відео виступила кліпмейкерка Аня Велосипедова, яка створювала кліпи для The Elephants, INAIA, Brunettes Shoot Blondes, On I Ona тощо.

Пісня «Дикі танці» увійшла до мініальбому «В хаті МА». Перед цим фанатів здивував кліп на пісню «Мамин суп», іронічно стилізований під фільми Девіда Лінча.

Нещодавно Alyona Alyona потрапила до списку «50 нових артистів 2020 року» за версією The Guardian. А торік The New York Times згадав її серед 15 молодих артистів європейської сцени, на яких варто звернути увагу.

Альона Савраненко стрімко стала популярною торік – із появою на YouTube своїх перших пісень і відео, які виглядали аматорськими. Її кліпи почали збирати сотні тисяч переглядів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button