Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23453 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: newsparky.livejournal.com

Четвертого березня відбудеться аукціон з продажу державного пакету акцій «Київпассервісу». Стартова ціна – 195,9 мільйонів гривень.

У власності «Київпассервісу» перебуває шість автостанцій у Києві – Центральний автовокзал, «Поділ», «Дарниця», «Полісся», «Південна» та «Дачна», – а також 18 станцій у Київській області.

Повідомляється, що перебуває 8,5% площ приміщень автовокзалів Києва перебуває в оренді. Основний дохід автовокзали отримують з відрахувань із виручки перевізників та збір із пасажирів.

У 2016 році чистий прибуток підприємства складав понад один мільйон гривень, а в 2017-2018 роках – близько 14 тисяч гривень.

Інвестор буде зобов’язаний зберігати роботу автостанцій, погасити протягом шести місяців заборгованість із зарплати та протягом цього ж терміну не звільняти працівників.

Пакет акцій «Київпассервісу» вже виставляли на продаж у серпні 2019 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button