Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото 1news.com.ua. Недобудований корпус університету ім. Карпенка-Карого на Львівській площі.

Компанія-забудовник з Ізраїлю «Райсдор Девелопмент Лтд» в офіційному листі запропонувала президенту України закінчити будівництво навчального корпусу університету ім. Карпенка-Карого на вул. Ярославів Вал, 40 без залучення коштів з держбюджету, повідомляє КиевVласть.

Джерелом інвестицій голова компанії Яаков Райснер назвав реалізацію власного проєкту будівництва житлового (та комерційного) об’єкта нерухомості на вулиці Євгена Коновальця, 18.

Метою звернення «Райсдор Девелопмент Лтд» до президента називає бажання згуртувати зусилля сторін для завершення будівництва навчального корпусу КНУТКІТ ім. Карпенка-Карого на Львівській площі та створити інвестиційно-привабливі умови для залучення інвестора до реалізації цього проекту.

Скрін з листа «Райсдор Девелопмент Лтд» до ОПУ

КиевVласть повідомляє, що «Райсдор Девелопмент Лтд» раніше зверталися до експрем’єр-міністра Володимира Гройсмана з подібною пропозицією, однак безрезультатно.

Сьогодні за адресою Євгена Коновальця, 18 розміщені інші корпуси університету ім. Карпенка-Карого. Тут працюють, зокрема, Інститут екранних мистецтв та Інститут проблем сучасного мистецтва.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button