Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23531 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Зображення з сайту journal.ostapp.com.ua

AIN повідомляє, що команда моніторинг-сервісу «Опендатабот» представила нову функцію для фізосіб-підприємців (ФОП), за допомогою якої можна оплачувати податки для ФОП (єдиний податок і єдиний соціальний внесок, ЄСВ). Новий сервіс працює у Telegram-боті «OpenDataUa».

Щоб сплатити податки через бот потрібно ввести свій ІПН та підтвердити ряд даних (ПІБ, номер рахунку, куди надійде податок). Єдиний податок можна сплатити після здачі звіту або просто в боті.

Фото з сайту ain.ua. Покрокова інструкція як сплачувати податки для ФОП

Оплата проходить через платіжний сервіс WayForPay з комісією близько 3-4%.

Якщо користувач захоче сформувати звіт за сплатою податків, то сервіс надасть йому інформацію про те, скільки він платив у зазначений період. Але будуть відображатись лише ті данні, які користувач сплачував через бот.

Читайте також: 13 безкоштовних українських сервісів, які зроблять життя кращим

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button