Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Центр організації дорожнього руху повідомляє, що з наступного понеділка, 10 лютого, на магістральних вулицях Києва з׳являться нові дорожні знаки «Зелена хвиля» разом зі знаком «Рекомендована швидкість».

Таким чином у Центрі хочуть нагадати водіям руху про маршрути «зелених хвиль» та рекомендовану швидкість для руху ними. У Центрі кажуть, що нові знаки встановлюють на численні прохання водіїв. 

Фото з сторінки Центру у Facebook. Мапа «зелених хвиль» Києва

«Зелена хвиля» – це режим роботи світлофорів, який дозволяє рівномірно рухатися з певною швидкістю без зупинок на червоне світло. Всього на автомагістралях Києва діє 49 «зелених хвиль». Перші 4 маршрути з’явилися в 2016-му році, в 2017-му запустили ще 17, а в 2018-му – 14 «хвиль».

Читайте також: За минулий рік на дорогах Києва впровадили 14 зелених хвиль

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button