Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Лос-Анджелес. Фото: Jaymantri for pexels

Муніципалітет міста Лос-Анджелес та Департамент транспорту Лондона оголосили про партнерство з метою вирішення найбільших транспортних проблем, з якими зіштовхуються міста по всьому світу.

Разом, представники муніципалітетів працюватимуть над визначенням транспортних проблем та будуть розробляти рішення, що зможуть використовуватись глобально в будь-якій точці світу. При цьому міста-учасники дадуть можливість місцевим компаніям брати участь у «стартап-обмінах» в рамках співробітництва та долучатися до розробки змін у транспортній політиці.

Розпочинаючи партнерство, обидва міста відразу визначили свої спільні проблеми: затори на дорогах, якість повітря та відсутність сталого розвитку міст. І Лондон, і Лос-Анджелес вже пройшли етап, коли співпрацювали з компаніями, які проголошували своєю метою змінити мобільність в містах, зокрема з Uber.

Фото: Adobe Stock

У минулому році Лондон забрав ліцензію в Uber через «системні невдачі», які поставили пасажирів та їхню безпеку під загрозу. В той час як Департамент транспорту в Лос-Анджелесі (LADOT) відкликав дозвіл на користування самокатів Jump від Uber через проблеми з компанією щодо обміну даними з додатку.

Лос-Анджелес хоче винести з цього партнерства знання про обмеження в’їзду автівок до центру міста, яке Лондон практикує вже більше ніж десятиліття.

Ще однією метою партнерства міст є розширення мережі «Міст-інноваторів». Міський голова Лос-Анджелеса Ерік Гарсетті заявив, що сподівається, що ця програма може допомогти знайти рішення, що потім будуть застосовуватися по всій території США та світу.

Читайте також: Навіщо платний в’їзд у центр Лондона і чи працюватиме це у Києві?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button