Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото з сайту autoexpert.tn

Перше місто у Великій Британії, яке матиме виключно електричні автобуси, буде створене за рахунок фонду в розмірі 50 мільйонів фунтів стерлінгів, повідомили в ВВС з посиланням на Міністерство транспорту (DfT). Місцеві органи влади можуть претендувати на отримання коштів, щоб придбати новий автопарк електричних автобусів.

Міністр транспорту Грант Шеппс повідомив, що, на його думку, електробуси мають зіграти «‎вирішальну роль у зниженні викидів»‎.

У Міністерстві транспорту заявили, що місто, яке першим повністю перейде на електробуси, стане зразковою моделлю. Адже головна мета проєкту — до 2025 року повністю замінити в усій країні звичайні автобуси на електричні.

Окрім того, близько 70 млн фунтів витратять на розробку мережі автобусів «‎Супербус»‎. Частково вона вже існує в Корнуоллі, де політика зниження тарифів, частіших поїздок та збільшення автобусних смуг виявилися дуже успішними.

Фото з сайту nordinfo.com

Уряд також спрямовує 20 млн фунтів на випробування автобусів‎ «‎Uber-style»‎, які можна замовити через додаток. Подібна послуга вже працює в Оксфорді та Ліверпулі. Сполучення такого типу розроблене для сільських або приміських територій, де попит пасажирів недостатній для запуску постійних маршрутів.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button