Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Партнерський матеріал з


В Києві та його околицях зараз зводять десятки житлових комплексів, і визначитися, якого саме забудовника та квартиру обрати серед них, буває непросто. Однією з переваг отримання іпотечного кредиту в такому випадку є те, що банки зазвичай працюють лише з перевіреними забудовниками. Адже кредитори не менше покупця зацікавлений, щоб будівництво житла, яке взяли в забезпечення по кредиту, було завершено.

«УКРГАЗБАНК» у 2020 році запустив власний  іпотечний офіс онлайн і за не повні три тижні роботи видав понад 400 іпотечних сертифікатів на  232 мільйонів гривень. Банк співпрацює із акредитованими забудовниками в різних містах України, тут ми розглянемо новобудови, які Банк кредитує у м. Києві.

Ілюстрації: Ірина Стасюк

Зараз для усіх акредитованих київських забудовників діють особливі умови кредитування: сплативши власними коштами одразу від 30% до 50% вартості, можна значно знизити процентні ставки на перші роки кредитування.

 Читайте також: Власне житло вже сьогодні: пояснюємо, як працює іпотека

Забудовник: ZIM Capital Group
ЖК Paradise avenue

Спеціальні умови від «Укргазбанку»В рамках співпраці АБ «УКРГАЗБАНК» із забудовником ZIM Capital Group діють партнерські умови кредитування в двох житлових комплексах: ЖК Paradise avenue, ЖК Forest Park.

Для житла у ЖК Paradise avenue від ZIM Capital Group банк надає кредит на суму від 10 тисяч до 5 мільйонів гривень. В рамках співпраці з даним забудовником діють 5 варіантів спеціальних умов, які залежать від розміру власного внеску  – 30%, 40% або 50% вартості житла.

Наприклад, після сплати 50% позичальник може знизити відсоткову ставку до 2,5% на рік або до 7,9% на два роки, далі діятиме стандартна річна ставка – 15,7%.

 Paradise avenue вирізняється завдяки архітектурним рішенням: різна поверховість та скошені дахи надають йому сучасного і динамічного вигляду. Комплекс має велику власну територію з озером, скверами та необхідною інфраструктурою: тут передбачені дитячий садочок і школа, медичний центр, спортивний комплекс тощо. 

Крім того, у житловому комплексі заохочують екологічні транспортні альтернативи: для жителів працюватиме система велошейрінгу, зарядні станції для електромобілів, а також трансфер до найближчої станції метро.

Вартість житла : 17-18 тисяч гривень за 1 кв м. Однокімнатні квартири коштують від 639 тисяч гривень.
Розташування: c. Крюківщина (комплекс знаходиться за 7 км від станції метро «Теремки»)
Поверховість: будівлі мають різну висотність, від 5 до 15 поверхів;
Варіанти планувань: у комплексі пропонують 1-, 2-, 3-кімнатні квартири, а також дворівневі варіанти. Площа квартир – від 36 до 125 кв м.

ЖК Forest Park

Комплекс Forest Park розташований посеред хвойного лісу. Багато дерев та зелені були збережені й на території під час будівництва. Простір між будинками вільний від автівок, натомість у центрі комплексу розташувалися дитячі майданчики, столи для пікніка, футбольне поле та тенісний корт.

Попри віддаленість від основної міської забудови, поруч з Forest Park є дитячий садок і школа. А на території самого комплексу будуть працювати супермаркет, медичний центр, аптеки, відділення банку і фітнес-клуб.

Вартість житла: 21 тисяча гривень за 1 кв м. Однокімнатні квартири коштують від 794 тисяч гривень.
Розташування: вулиця Дніпроводська, 1 (комплекс знаходиться за 8 км від станції метро «Героїв Дніпра»)
Поверховість: 4-5 поверхів
Варіанти планувань: 1-2 кімнатні квартири, площею 38-71 кв м.

Забудовник: Промислово-будівельна
група «Ковальська»
ЖК «Русанівська Гавань»

Спеціальні умови від «Укргазбанку»: Для житла у цьому комплексі банк надає кредит на суму від 10 тисяч до 5 мільйонів гривень. Сплативши одразу від 30% вартості житла позичальник може на п’ять років знизити ставку до 11,5% річних, а сплативши не менше половини – до 9,5% річних.  З шостого року  діятиме стандартна річна ставка – 15,7% річних.

Значною перевагою комплексу є розташування – ЖК «Русанівська Гавань» знаходиться всього за кілька хвилин від великих транспортних магістралей та станції метро, та водночас пропонує вид на Русанівську протоку і власну набережну. До слова, вид з вікна квартири можна одразу оцінити на сайті забудовника: для кожного варіанту планування тут створили відповідні візуалізації.

На території комплексу передбачені простори для відпочинку на свіжому повітрі, дитячі і спортивні майданчики. Решту необхідної інфраструктури – торговельний центр, кінотеатр, аптеки та ресторани, за інформацією забудовника, можна знайти в межах пішої доступності.

Вартість житла: 21-40 тисяч гривень за 1 кв м. Однокімнатні квартири коштують від 1,4 мільйона гривень.
Розташування: вулиця Євгена Маланюка, 101 (комплекс знаходиться за 2 км від станції метро «Лівобережна»)
Поверховість: 25 поверхів
Варіанти планувань:  у комплексі пропонують 1-, 2-, 3-кімнатні квартири площею від 49 до 136 кв м.

Забудовник: будівельна компанія «Київміськбуд»
ЖК «Mirax»

Спеціальні умови від «Укргазбанку»: Для житла у комплексах компанії «Київміськбуд» банк надає кредит на суму від 10 тисяч до 5 мільйонів гривень. Незалежно від суми першого внеску на перші 15 місяців діятиме знижена ставка у 6,9% річних. Далі діятиме стандартна річна ставка – 15,7% річних.

ЖК «Mirax» розташовувався у пішій доступності від центру Подолу – і відповідно від усіх кав’ярень, магазинів, кінотеатру та міських розваг у цьому районі. Крім того, власний супермаркет, дитячий клуб, спортивний центр та ресторан передбачені на території комплексу.

У «Mirax» планують реалізувати принцип «двору без авто»: тут розташуються дитячий і спортивний майданчики. Крім того, додаткові зони для відпочинку розташуються на дахах трьох восьмиповерхових секцій будинку.

Вартість житла: 25-30 тисяч гривень за кв м. Однокімнатні квартири коштують від 2,2 мільйона гривень.
Розташування: вулиця Глибочицька, 43 комплекс знаходиться за 2 км від центру Подолу та станції метро «Контрактова площа»)
Поверховість: будівлі мають різну висотність, від 8 до 28 поверхів
Варіанти планувань: у комплексі пропонують 1-, 2-, 3- і 5-кімнатні квартири та дворівневі варіанти площею від 75 до 176 кв м.

Забудовник: компанія «Інтергал-Буд»
ЖК «Малахіт»

Спеціальні умови від «Укргазбанку»: Для житла у комплексах компанії «Інтергал-Буд» банк надає кредит на суму від 10 тисяч до5 мільйонів гривень. Незалежно від суми першого внеску позичальник може обрати одну з двох пропозицій: знизити процентну ставку до 4,7% на перший рік або до 9,5% на перші два роки. Далі діятиме стандартна річна ставка – 15,7%.

Поруч з ЖК «Малахіт» вже є добре розвинута транспортна інфраструктура: поруч метро і багато варіантів наземного транспорту. Крім того, у цьому районі зовсім нескладно знайти школу, дитячий садочок чи великий супермаркет, а у пішій доступності – Солом’янський ландшафтний парк.

На території комплексу облаштують дитячий і спортивний майданчики, а також променад з фонтаном у частині, закритій для в’їзду автомобілів. Цікавою особливістю стане лаунж-зона, розміщена на даху одного з будинків. 

Вартість житла: 28-36 тисяч гривень за кв м. Двокімнатні квартири коштують від 2,4 мільйона гривень.
Розташування: вулиця Богданівська, 7-А (комплекс знаходиться за 1 км від станції метро «Вокзальна» зі сторони Південного вокзалу)
Поверховість: будівлі мають різну висотність, від 8 до 25 поверхів
Варіанти планувань: у комплексі пропонують від одно- до двокімнатних квартир та дворівневі апартаменти площею від 40 до 191 кв м.

ЖК «Сирецькі Сади»

Спеціальні умови від «Укргазбанку»: Для житла у комплексах компанії «Інтергал-Буд» банк надає кредит на суму від 10 тисяч до 5 мільйонів гривень. Незалежно від суми першого внеску позичальник може обрати одну з двох пропозицій: знизити процентну ставку до 4,7% на перший рік або до 9,5% на перші два роки. Далі діятиме стандартна річна ставка у 15,7%.

 У житловому комплексі пропонують варіанти квартир «під ключ»: можна придбати житло облаштоване у класичному, скандинавському або мінімалістичному стилі. На кожному поверсі тут заплановані зручні комори для зберігання колясок, велосипедів, санчат та іншого.

ЖК «Сирецькі Сади» добре підійде любителям довгих прогулянок: зовсім поруч знаходяться парк «Дубки» і Сирецький дендрологічний парк. На території комплексу теж облаштують кілька зелених зон, а навколо неї – велодоріжку.

Вартість житла: 17-29 тисяч гривень за кв м. Однокімнатні квартири коштують від 936 тисяч гривень.
Розташування: вулиця Івана Виговського, 10к (комплекс знаходиться за 3 км від станції метро «Сирець»)
Поверховість: будівлі мають різну висотність, від 12 до 24 поверхів
Варіанти планувань: у комплексі пропонують 1-, 2-, 3-кімнатні квартири площею від 34 до 115 кв м.

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 23657 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button