Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Металевий фасад школи. Фото: admagazine

У передмісті Копенгагена архітектори Lundgaard & Tranberg Arkitekter побудували школу округлої форми. Фасад будівлі виконано з металу, а внутрішні приміщення – з дерева, повідомляє ADmagazine.

Поруч зі школою Kalvebod Fælled знаходиться однойменний природний заповідник. Будівля знаходиться буквально на його території, з вікон можна побачити поле та ставок.

Вигляд класних кімнат школи. Фото: admagazine

Класні кімнати та громадські зони архітектори розмістили по периметру округлої будівлі. В центрі ж зробили атріум потрійної висоти зі спортивним залом. У всіх просторах в шаховому порядку встановили безліч маленьких вікон, які рівномірно пропускають природне світло.

Класні кімнати та громадські зони. Фото: admagazine

Школа Kalvebod Fælled вдень ​​використовується за своїм прямим призначенням – як освітній заклад, а ввечері та вночі перетворюється на суспільний простір для занять спортом і проведення заходів.

Більшість кімнат багатофункціональні: гімназія для більш дорослих дітей займає лише центральні класи з першого до третього поверху. Діти початкових класів вчаться на нижніх рівнях, але в міру дорослішання поступово піднімаються вище. Учні старших класів мають доступ до центральної тераси на даху.

Рівні будівлі школи. Фото: admagazine

 

 

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button