Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23612 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Ремонт у Парку партизанської слави. Фото: Константин Ильянок, Большой Киев

Незабаром «Київзеленбуд» поновить ремонтні роботи у Парку партизанської слави в Дарницькому районі, які було призупинено через кримінальні справи. Про це LB.ua повідомили в комунальному підприємстві.

Місяць тому Київська прокуратура передала до суду справу про розкрадання 14 мільйонів гривень, виділених на капітальний ремонт парку. На час слідства об’єкти, на яких вели ремонтні роботи, були речовими доказами. Після того, як завершилося досудове розслідування, стало можливим відновлення робіт.

На Prozorro вже оприлюднено замовлення на будівництво фонтану за 880 тисяч гривень.

Загалом цьогоріч «Київзеленбуд» планує виконати в парку такі роботи: прокладання доріжок з ФЕМ-плиткою (4000 кв.м.), прокладання асфальтової дороги, облаштування громадського туалету, встановлення дитячого майданчика, встановлення лавок і урн, обшивка бювету, перша черга поливально-зрошувальної системи.

У кримінальній справі фігурує директор підрядної фірми «Трівіжн». Торік «Київзеленбуд» подав позов на підрядника з вимогою повернути гроші. За даними LB.ua, господарський суд Києва видав наказ про примусове стягнення з «Трівіжн» 17,1 мільйонів гривень до бюджету Києва.

Нагадаємо, під час ремонту Парку партизанської слави виявилося, що замовник і виконавець розширили доріжки за рахунок газонів. Активісти скаржилися на те, що було перекладено й без того непогане покриття, а також вирубано дерева.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button