На Масницю влаштують сьомий фестиваль локальної гастрономії True&Local
Фестиваль обіцяють провести без традиційних обрядів.
Фестиваль обіцяють провести без традиційних обрядів.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 304 днів. За цей час ми опублікували 26351 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
У ці вихідні, 29 лютого та 1 березня, у київському супермаркеті «Сільпо» в ТРЦ Lavina Mall всьоме відбудеться фестиваль локальної гастрономії True&Local. Цього разу він буде присвячений Масниці.
«Обіцяємо без традиційних обрядів – натомість свято з веганськими млинцями, комбучею, фермерським сиром, органічними яйцями і цільнозерновим борошном», – запевнила керівниця проєкту «Лавка Традицій» Марина Булацька.
На фестиваль приїдуть 50 фермерів і виробників із різних регіонів України. Вони привезуть з собою близько 60 сортів фермерського сиру, близько 100 позицій м’ясних делікатесів, козиний йогурт, веганський майонез тощо. Багато хто презентує продукцію, зроблену спеціально для фестивалю.
На фестивалі готуватимуть крем-брюле та млинці з різного борошна і з різними фермерськими начинками. Виробник морозива Массімо Джеларті влаштує шоу: змішуватиме компоненти морозива і одразу заморожуватиме їх рідким азотом.
Бренд-шеф мережі «Сільпо» Марко Черветті показуватиме приготування страв із простих локальних продуктів – наприклад, китайський десерт «смажене молоко» із грушевим варенням.
Протягом двох днів діятиме шефсько-артизанська сцена з майстер-класами від шефів та гастроентузіастів. Йова Ягер пектиме веганські млинці, власниця кафе-кондитерської Honey Анна Завертайло готуватиме салати, піцайоло Positano Олексій Семенютенко готуватиме піцу.
У дитячій зоні кулінарна школа «Картата Потата» Даши Малахової облаштує «Фабрику млинців» із двома навчальними станціями: борошна і цукру, яєць і молока. Діти дізнаються про десять видів борошна, навчаться доїти корову й разом із шефом приготують млинці з різними начинками.
Вхід на фестиваль вільний. ТРЦ Lavina Mall розташовано на вулиці Берковецькій, 6д.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті