Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23525 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/levent.oral.52

У ТРЦ Oasis, який відкрився торік над станцією метро «Героїв Дніпра», заборонили безкоштовно користуватися туалетами, повідомляє Вечірній Київ.

Із 25 лютого вхід до вбиральні коштує п’ять гривень – або потрібно пред’явити чек одного з закладів громадського харчування, розміщених у зоні фудкорту на третьому поверсі. Більш того, до туалету можна пройти лише протягом години після видачі чеку.

Фото: Вечірній Київ

У серпні 2019 року набули чинності нові державні будівельні норми, які зобов’язують облаштовувати у нових ТРЦ безкоштовні громадські вбиральні.

Нагадаємо, ТРЦ Oasis побудували на місці модерністського кільця, яке утворювали виходи зі станції метро «Героїв Дніпра». За радянських часів тут був сквер із лавками-півколами. Потім кільце перетворили на суцільну асфальтовану зону, де згодом скупчилися точки зі стихійною торгівлею.

Будівництво ТРЦ на «Героїв Дніпра» викликало супротив ініціативних мешканців Оболоні. У 2016 році люди перекривали рух транспорту та вимагали припинити забудову. Також кияни фіксували тріщини, що утворювалися у вестибюлях та переходах станції метро, – найвідомішою фотографією стало зображення руки, просунутої у дірку підземного переходу.

Читайте більше: 8 фактів про будівництво на станції «Героїв Дніпра»

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button