Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Обвал мосту стався в Києві в районі станції метро «Харківська».

Посипався бетон з однієї з опор мосту біля парковки на проспекті Бажана в бік Борисполя. Під час обвалу ніхто не постраждав, проте тут щодня проїжджають тисячі машин.

Очевидці розповіли, що співробітники комунальних служб тимчасово обмежили рух під шляхопроводом. Це було необхідно для того, щоб прибрати бетон, який відвалився від конструкції.

Раніше у столиці за дорученням Київського міського голови КП «Київавтошляхміст» почало додаткові обстеження штучних споруд, таких як Індустріальний та Либідський шляхопроводи, споруди біля станцій метро «Позняки» і «Осокорки», трамвайний шляхопровід над проспектом Шухевича і споруда поблизу станції метро «Харківська». Особлива увага мала бути привернута до Дегтярівського шляхопроводу, казав заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«На цих об’єктах демонтували частини слабкого бетону. Роботи тривають цілодобово», – повідомив Олександр Густєлєв.

Першочергово проводять роботи на шляхопроводах, які потребують термінового ремонту, у Києві нараховується 101 така споруда.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button