Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Robin Frejd, Unsplash

Ініціатива «Україна без сміття» почала приймати безнадійні – непридатні для носіння – одяг та взуття на утилізацію шляхом високотемпературного спалювання.

Поки що акція відбуватиметься в якості експерименту лише протягом кожних перших вихідних місяця. Одяг прийматимуть цієї суботи та неділі, 29 лютого та першого березня з 10:00 до 15:00 на станції NoWasteRecyclingStation на вулиці Саперно-Слобідська, 25.

Опція є платною. За 120-літровий пакет одягу та взуття потрібно буде заплатити 250 гривень, за 60 літрів – 125 гривень, за 20 літрів – 50 гривень. Спеціальні пакети слід купити на станції.

Безнадійним одягом вважатимуть речі, які мають багато дірок, плям, інші недоліки, які настільки їх зіпсували, що передати комусь ці речі на благодійність вже просто нереально. Одяг і взуття у кращому стані не прийматимуть. Також просять не приносити брудні речі.

Окремо на повторне використання в цей день прийматимуть чисті шкарпетки у хорошому стані для дорослих (не менше 36 розміру). Їх передадуть на благодійність. Також збиратимуть джинси для апсайклінгу, з яких робитимуть новий одяг. Джинси мають бути без стрейчу.

Нагадаємо, у Франції нещодавно ухвалили закон, який забороняє викидати або знищувати одяг, який не вдалося продати.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button