Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 122 днів. За цей час ми опублікували 24984 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Чашка Espresso Bar працюватиме у новому форматі: площу закладу збільшили, приєднавши приміщення колишнього магазину Ferrari, а за оновлений дизайн відповідала команда Balbek Bureau, повідомляє Blackfield Coffee. У кав’ярні працюватиме шеф-бариста –  призерка чемпіонату світу з приготування кави у джезві Тетяна Тарикіна. 

«Це той випадок, коли п‘ятниця 13-те принесе тільки щастя. Чекаємо на друзів та нові знайомства. Готуємо welcome-щось та декілька сюрпризів на місці», – зазначають на сторінці кав’ярні. За музику на вечірці відповідатимуть Dmitry Dir, Sergey Vovk і Timan.

Нагадаємо, «Чашка» на Бессарабці була однією з перших кав’ярень «третьої хвилі» у Києві. У 2012 році її відкрив чернігівський ресторатор Ігор Сухомлин. У серпні 2019 «Чашку» закрили, оскільки орендодавець приміщення вирішив, що на цій локації вигідніше запустити заклад в іншому форматі.

Читайте також: Що таке «кав’ярня третьої хвилі»? Відповідають бариста та власники київських закладів

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button