Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Афіша лекції у Facebook

12 березня відбудеться перша благодійна лекція на підтримку фонду «Життєлюб», яку проведе екотренерка, власниця бренду Act Green Маріанна Бойко.

Щомісяця фонд закуповує ліки для 350 людей старшого віку на суму близько 200 000 грн. Але кожного місяця зростає кількість містян, які не можуть дозволити собі купити необхідні медичні препарати. Для того, щоб частково покрити ці витрати та допомогати більшій кількості підопічних, фонд вирішив запустити цикл благодійних лекцій.

Тема першої лекції «Як сортувати сміття та новини» від Маріанни Бойко – першої української екоблогерки, екотренерки, авторки проєкту «104 дні без поліетилену», радіоведучої, письменниці, власниці бренду Act Green.

На лекції говоритимуть про такі теми: інформаційні маніпуляції, «вічні» новини, інформаційна гігієна, критичне мислення, перевірені або фейкові джерела інформації, емоційна подача та грінвошинг.

Вартість відвідування заходу складає 350 грн. Всі отримані кошти перерахують у фонд«Життєлюб».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button