Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Зрозумілі і прозорі ціни, зручна оплата онлайн і професійні клінери пропонує клієнтам новий клінінговий сервіс «Чистий кит», що з кінця 2019 року розпочав свою роботу в Україні.

Ви можете замовити послуги прибирання квартир, котеджів, офісів, прибирання після ремонту, вечірок та інших заходів. Для прибирання потрібно лише залишити заявку на сайті – клінер прийде з усіма необхідними інструментами. 

«Чистий кит» запустили у 2016 році в Білорусі. Наразі це один із найбільших клінінгових сервісів у цій країні, який працює в чотирьох містах. Цього року він з’явився також у Латвії. Цікаво, що засновники прийшли в бізнес з громадських організацій та незалежних медіа. 

Паліна Бродік – директорка сервісу «Чистий кит»

Засновники компанії час від часу користувалися послугами клінінгових центрів і, будучи не завжди задоволеними якістю та цінами послуг, вирішили створити власний сервіс. Для команди було важливо створити послугу, яку би бодай раз на місяць міг собі дозволити будь-який житель чи жителька міста. 

«Ми розробили таку систему послуг, яка максимально може задовольнити запити різних клієнтів і при цьому сам процес замовлення швидкий, інтуїтивно зрозумілий і красивий, а результат – на високому рівні з урахуванням доступних цін», – розповідає директорка компанії Паліна Бродік. 

Прибирання квартири – скільки це коштує?

«Ми хочемо зробити наш сервіс доступним і якісним. Саме тому прибирання однокімнатної квартири коштує всього 549 гривень. В послугу входить прибирання кімнати, коридору, кухні й санвузла. При цьому клієнт платить за кількість прибраних кімнат, а не за площу», – пояснює Паліна Бродік. Додатково можна замовити послуги на кшталт миття посуду, миття всередині холодильника чи мікрохвильовки, прасування, прибирання балкона чи навіть лотка для тварин. Для якісного очищення жирових забруднень, швів, батарей і важкодоступних поверхонь можна замовити пароочисник – швидкий і екологічний спосіб прибирання. 

Окрема послуга прибирання кухні підійде тим, хто бажає замовити миття не лише зовнішніх, але й внутрішніх кухонних поверхонь. За 799 грн клінери помиють усю техніку (холодильник, витяжка, духовка тощо) зовні і всередині, витруть усі меблі, вимиють фартух над робочою поверхнею, помиють підлогу, викинуть сміття і замінять сміттєві мішки. «Чистий кит» також пропонує окремі послуги миття вікон та хімчистку меблів (зокрема матраців і килимового покриття). 

«Ми багато сил вклали в розробку зрозумілого і зручного сайту, де можна швидко зробити замовлення», – каже Паліна. – «Усі витрати автоматично рахує онлайн-калькулятор, який одразу показує остаточну вартість прибирання (включаючи додаткові послуги). У нас можна вибрати оплату карткою прямо на сайті або ж готівкою».

В особистому кабінеті можна обрати бажану дату і час прибирання – з сьомої ранку до дев’ятої вечора без вихідних. Орієнтовний час прибирання однокімнатної квартири – три години. Якщо раптом у вас змінилися плани, час замовлення можна відкоригувати в кабінеті клієнта. Клінери можуть приїхати через три години після замовлення. 

Також прибирання можна замовляти на регулярній основі декілька разів на місяць із приємними знижками. 

Як працює корпоративна програма? 

«Коли ми почали отримувати багато замовлень від айтішників, то вирішили розробити спеціальну корпоративну програму. Спочатку ми самі шукали партнерів, але зараз HR спеціалісти самі телефонують і пропонують співпрацю. Співробітники переходять із компанії в компанію і просять на новому місці промокоди на прибирання», – розповідає Паліна. Клінери «Чистого кита» можуть підготувати офіс до роботи після будівництва чи ремонту, помити вікна або здійснити хімчистку меблів і ковроліну. Також працює система знижок для корпоративних клієнтів. Крім того, замовнику розробляють індивідуальну програму прибирання, а співробітники офісу в такому разі можуть також отримати знижки на прибирання вдома.

Як швидко прибрати квартиру після ремонту?

«Ми любимо складні замовлення. Це може бути квартира після ремонту чи магазин, який готують до відкриття. Для цього в нас є професійні пилесмоки Karcher, а також спеціальна чеська хімія», – розповідає директорка компанії.

Скориставшись послугами «Чистого кита» на фінальному етапі ремонтних робіт у квартирі, можна за один-два дні зробити квартиру цілком придатною для життя.

Вартість послуги – 40 гривень за квадратний метр. На таке прибирання виїжджає ціла бригада фахівців з відповідною технікою та миючими засобами. Вони приберуть усю квартиру, санвузли, вікна, меблі, видалять сліди будівельних сумішей, вимиють підлогу, батареї, плінтуси тощо. 

Як відбирають працівників сервісу і які знижки пропонують?

«Ми спробували створити найкращі умови на ринку для клінерів, адже ставимося до працівників як до партнерів. У нас зрозуміла система оплати праці, регулярні тренінги і ми завжди дослуховуємося до думки досвідчених працівників. Як наслідок, ми майже не витрачаємо зусиль на пошук персоналу: кожного дня нам телефонують працівники інших компаній і кажуть, що бажають перейти на роботу до нас», – зауважує Паліна. 

Усі працівники «Чистого кита» проходять кілька етапів відбору та навчання. Після особистої співбесіди клінери отримують інструкцію, проходять навчальне і тестове прибирання. Після замовлення менеджери отримують зворотній зв’язок від клієнта, щоб контролювати якість праці кожного співробітника і реагувати на зауваження. Компанія працює з договором й усіма необхідними документами. 

У «Чистому киті» не розрізняють генеральне та підтримувальне прибирання квартири. Для кожної людини межа між ними своя. Тому працівники намагаються якісно і ретельно мити всі поверхні при кожному стандартному прибиранні. Якщо у клієнта залишаються обгрунтовані зауваження, компанія може запропонувати знижку на наступне прибирання.

«Чистий кит» пропонує систему знижок для своїх постійних клієнтів, а також накопичувальну бонусну систему. Крім того, в компанії діє реферальна програма, тобто клієнт отримує бонуси за запрошення друга. Можна подарувати сертифікат на прибирання своїм рідним та близьким, який доставлять упродовж одного дня. До речі, для читачів «Хмарочосу» діє спеціальний промокод  – Hmarochos, використовуючи який ви отримуєте знижку 15% на будь-яке прибирання квартири.

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button