Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23543 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київська влада посилює обмежувальні заходи в місті. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив у відеозверненні, яке опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Столиця продовжує убезпечувати і упереджувати ситуацію з можливим розповсюдженням коронавірусу. Міська влада посилює обмежувальні заходи в Києві. Ми повинні виграти час! Ми повинні зменшити шанси вірусу на розповсюдження столицею і Україною! Суворі та своєчасні заходи є вирішальними для стримування стрімкого поширення вірусу COVID-19 на території столиці», – наголосив мер.

Він підкреслив, що продовжуватимуть працювати АЗС, банківські відділення і банкомати, аптеки, продуктові і господарчі крамниці.

З вівторка 17 березня в Києві максимально обмежується:

  • Пересування людей між містом Києвом та іншими населеними пунктами України
  • Проведення культурних, спортивних, соціальних, релігійних та інших заходів за масовою участю громадян
  • Не працюватимуть заклади швидкого харчування, ресторани, кафе, бари (але зможуть приймати онлайн-замовлення на доставку їжі)

Тимчасово не працюватимуть:

  • Спортивні комплекси
  • Торговельні центри
  • Заклади побутового обслуговування населення: СПА салони, сауни, косметологічні і масажні кабінети, перукарні, тату-салони та інші;
  • Розважальні заклади: дискотеки, нічні і комп’ютерні клуби.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button