Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: National Cancer Institute, Unsplash

В Україні з’явився мобільний застосунок Doctor Online для безкоштовних онлайн-консультацій із лакарями, повідомила співзасновниця компанії-розробника InDevLab Марія Прохорова.

За її словами, з лікарем можна проконсультуватися «хоч об 11 ранку, хоч о третій ночі» за допомогою дзвінка, відеодзвінка або у чаті.

Через персональний кабінет у застосунку можна отримати рецепт, за яким замовити доставку ліків або їхніх аналогів через #Liki24.

Програма щодня нагадуватиме про прийом ліків відповідно до режиму.

Doctor Online дозволяє замовити аналізи та завантажити результати у застосунок через #Synevo.

У зв’язку з пандемією коронавірусу розробники зробили всі консультації з лікарями на території України безкоштовними. Кількість консультацій необмежена.

Doctor Online можна завантажити на AppStore та Google Play.

11 березня ВООЗ оголосила поширення коронавірусу COVID-19 пандемією. У Києві та Україні від 12 березня запроваджено карантин, який триватиме щонайменше три тижні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button