Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Муніципалетет Києва домовився з мобільними операторами про забезпечення медиків безкоштовним мобільним зв’язком. Послуги отримали вже близько 12 тисяч лікарів, повідомив радник мера міста, співкоординатор Київського волонтерського штабу Максим Бахматов.

«Першим безкоштовний інтернет та хвилини медикам запропонував lifecel. Я звернувся до інших провідних мобільних операторів із пропозицією долучитися до ініціативи. Київстар і Vodafon також розробили безкоштовні пакети для абонентів, занесених у реєстр медичних працівників України», – розповів Бахматов.

Номери лікарів внесено до переліку Національної служби здоров’я. Щоб скористатися безкоштовними хвилинами, лікарям потрібно зателефонувати зі свого номеру відповідно до оператора:

  • lifecell – наберіть *440*3# та очікуйте підтвердження реєстрації запиту. Ви отримаєте в мережі безкоштовно 20 ГБ інтернету та 1500 хв на всі номери в Україні;
  • Київстар – наберіть 477*103 та залиште заявку. Ви отримаєте на свій рахунок 150 бонусів (1 бонус=1 грн) і зможете використати їх 30 днів із дня нарахування;
  • Vodafone – відправте SMS на номер 7777 та отримайте 10 ГБ інтернету, 1000 хвилин на дзвінки, та безлімітний доступ до соціальних мереж і месенджерів.

Послуга стане доступною протягом п’яти днів після перевірки номеру НСЗУ.

Станом на ранок другого квітня в Украні офіційно підтверджено 804 випадки коронавірусної хвороби COVID-19, 20 з них летальні, 13 пацієнтів одужало.

Фото: National Cancer Institute, Unsplash

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button