Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві 189 осіб мають підтверджені випадки захворювання на COVID-19. За останню добу в столиці захворіли ще 28 людей, двоє з них померли – обидві жінки віком 56 та 69 років. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на щоденному прес-брифінгу в КМДА.

За інформацією фахівців Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України», серед киян, яким підтвердили діагноз COVID-19 минулої доби: 17 чоловіків – віком від 16 до 70 років та 11 жінок – від 17 до 69 років. Серед хворих -– двоє неповнолітніх: шістнадцятирічний хлопець та сімнадцятирічна дівчина. Госпіталізували у столичні лікарні13 хворих, решта – на самоізоляції, лікуються вдома під контролем лікарів.

Інфографіка з сайту КМДА

Кличко закликав представників церков усіх конфесій не проводити громадських заходів на час Великодня та дотримуватись обмежень, що діють в країні. Міський голова закликав проводити всі служби онлайн.

До того ж, в одному зі звернень від містян на брифінгу, зазначолось, що на лівому березі почастішали підпали сухостію, про що сідчить характерний запах. Віталій Кличко звернувся до киян з проханням не палити траву та листя.

Фото: Anna Shvets / pexels.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button