Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Facebook анонсував запуск безкоштовного додатку, який створює «приватний простір для закоханих пар». Тут вони зможуть ділитися своїм настроєм, обмінюватися музикою, створювати фотоальбоми, нотатки, картки і голосові нагадування, повідомляє The Verge.

Спочатку Facebook запустив додаток для знайомств, а тепер ще один, експериментальний, що отримав назву Tuned. Програма наразі працює лише для iOS і лише для користувачів з Канади і США. До приватного простору можуть під’єднуватись лише дві людини.

В додатку можна підключитися до Spotify для обміну музикою, а також використовувати наліпки і реакції. Сервіс безкоштовний у використанні. Крім того, за попередніми даними, він не потребуватиме облікового запису Facebook, хоча для користувачів діютимуть ті ж правила збору даних, як і в Facebook (наприклад, для створення оголошень).

Читайте також: Українські розробники створили Facebook-бота, щоб допомогти підприємцям під час карантину.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button