Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23531 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Компанія Expolight у співпраці з девелоперами та активним бізнесом України розпочала акцію «Лікарі – наші герої!». В рамках акції фасади будівель Києва, Одеси та Дніпра підсвітили білим та червоним кольором, що, за задумом авторів, має символізувати кольори білих медичних халатів та вдячних червоних сердець.

Подібно до того, як підсвічуючи споруди підтримують медиків у Парижі, Дубаї, Нью-Йорку, Сіднеї, – Expolight підсвітила Костел св. Миколая, житлові комплекси CHICAGO Central House, Tetris Hall, Jack House, бізнес-кампус B12 та Маяк Інновацій в Unit City в Києві, Башту Чкалова та Грецький парк в Одесі, Passage Mall, Cascade Plaza та Філармонію ім. Когана в Дніпрі.

Головна ідея акції — будинки захищають людей, що перебувають всередині, й стають символами підтримки медичних працівників, які перебувають зовні. У час, коли переважна більшість людей знаходиться вдома, в безпеці, лікарі продовжують працювати, ризикуючи своїм життям. Організатори акції закликають допомогти лікарням придбати засоби захисту та обладнання, зробивши внесок через платформи helpdoctors.com.ua і odessavscovid.info.

Кожну пожертву показуватимуть в режимі реального часу у вигляді сердечка, з яких складається велике серце, що протягом десяти днів битиметься в мультимедійному кубі ЖК CHICAGO Central House. На момент старту акції 14 квітня таких сердець було понад 6000.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button