Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23470 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

16 квітня на в’їздах до Києва встановлять тимчасові контрольно-пропускні пункти, на яких мірятимуть температуру. Про це заявив на онлайн-брифінгу мер Києва Віталій Кличко.

«З четверга, 16 квітня, до наступного понеділка ми посилюємо контроль на постах, виставлених на в’їздах до Києва. Зокрема, вводиться обов’язкова термометрія для пасажирів транспорту, що прямує в столицю. Це стосується автобусів, вантажно-пасажирського та легкового транспорту, що перевозить більше трьох пасажирів (включно з водієм)», – сказав Кличко.

Раніше на в’їзді до Києва міряли температуру вибірково і попереджували, що зроблять термометрію обов’язковою в разі погіршення ситуації.

Відповідний протокол штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації КМДА  опублікував киянин Сергій Пасюта.

Документ також визнає Києво-Печерську Лавру вогнищем захворювання на COVID-19 у Києві та територію карантину. У Лаврі померли від коронавірусу двоє осіб, підтверджено 100 випадків, ще 17 під підозрою.

Штаб також вирішив залучити «Муніципальну охорону» до охорони лікарень та використовувати мобільний застосунок «Дія» для контролю за дотриманням самоізоляції.

14 квітня мер Києва Віталій Кличко повідомив на онлайн-брифінгу, що кількість киян, інфікованих на коронавірус, за добу зросла на 56 особи, із них шестеро діти до семи років. Загалом у Києві лабораторно підтверджено 551 випадок COVID-19.

Фото: facebook.com/solorgovua/

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button