Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23581 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Карантин й економічна криза, що за ним слідує, – час можливостей, щоб зібратися з силами і думками. За даними спеціалістів, економічна криза буде найбільшою за останні 40 років. Багато людей втратять роботу, бізнесу буде сутужно. Проте вже зараз можна підготуватися до змін і опанувати нову професію – копірайтер

Власним розумом і вмінням писати тексти завжди можна заробити. Якщо ви підприємець, – самому вести сторінки у соціальних мережах, створювати контент для корпоративного сайту або блогу, розсилки й пабліків у Facebook, Instagram, telegram-каналу. 

І тепер без обмежень – школа письменницької майстерності «Риба» перекладатиме цей курс мовою жестів для людей з вадами слуху. 

ПРОГРАМА

Онлайн-курс з написання рекламних текстів для бізнесу проходитиме з 22 травня по 30 червня у форматі вебінарів із подальшим доступом до відеозаписів та матеріалів занять протягом року. Уроки ведуть автори контенту й копірайтери компаній Nike, Pandora, Panasonic, Coca-Cola, Pepsi, Lexus, головні редактори й журналісти американських The New Yorker, The Economist, українських редакцій PINK, L’Officiel, відомі Instagram та telegram-блогери. 

ГОЛОВНІ ЦИФРИ

Навчальна програма складається із 25 семінарів від 23 викладачів й триватиме протягом семи тижнів. 35 годин практичних занять, де семінар будується за принципом «теорія – приклади та кейси – практичні вправи». Впродовж курсу потрібно виконувати домашні завдання, які викладачі перевіряють та рецензують.

РЕЗУЛЬТАТ НАВЧАННЯ 

За час навчання студенти сформують портфоліо з прикладами рекламних текстів для бізнесу. Кожен отримає сертифікат про нові компетенції з копірайтингу, сторітелінгу та контент-маркетингу, який можна додати до свого резюме. Про школу у відгуках випускників і викладачів – тут.

Для навчання запишіться на сайті програми. Докладна інформація про вартість навчання, оплату частинами по 450 гривень на місяць, оплату від компанії – є на сайті організаторів.

Школа заснована у 2016 році та випустила 4 762 студентів очних та онлайн програм. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button