Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Клієнти hiitworks можуть в онлайні займатися з тренером персонально, долучитися до челенджу в команді або відвідувати групові заняття. Всі тренування проводяться на платформі Zoom, щоб тренери могли бачити учасників та взаємодіяти з кожним, майже як в офлайні. Проте всі тренування адаптовані для дому. Тобто, тренуватися можна на невеликій площі та без обладнання, тільки з вагою власного тіла. Назвавши менеджеру промокод «Хмарочос», ви отримаєте перше тренування у подарунок.

Групові тренування онлайн

В hiitworks online проводять силові, кардіо, кругові, жироспалюючі, відновлювальні заняття, щоб можна було підібрати програму для різних цілей. Щоб детально пояснювати техніку вправ, заняття ведуть 2-3 тренери. Один виконує всі вправи, а інший звертає увагу на деталі виконання та слідкує через Zoom, як займаються учасники, щоб коригувати відповідне навантаження. В онлайні hiitworks зберегли й інші особливості своїх занять. За 45 хвилин надають комплексне навантаження для всього тіла. 

Впровадили разове відвідування, пакети тренувань і безлімітні абонементи на місяць. У якості бонусів до безліміту пропонують додаткові записи тренувань, індивідуальні консультації тренерів та співзасновника Ярослава Сойнікова.

Персональні тренування онлайн

Персональні тренування також проводяться на платформі Zoom, але сам на сам із закріпленим тренером-наставником. Тренер допомагає зробити заміри та поставити особисту мету. Відповідно до цієї мети, розробляє програму, дає рекомендації з харчування й способу життя. Обладнання підбирає з того, що є у вас вдома. Якщо нема нічого, розробляє програму з вагою тіла. Якщо є гантелі, м’яч, фітнес-резинки або петлі TRX, тоді додає вправи з ними.

Фітнес-челенджі онлайн

Для тих, кому подобається досягати цілей у команді, в hiitworks розробили челенджі. Наразі на карантині діють декілька форматів для схуднення і зміцнення м’язів:

«hiitовий антивірус» спеціально для карантину. Окрім щоденних тренувань, рекомендацій з харчування й зміцнення імунітету, містить завдання, що допомагають зняти стрес. Наприклад, провести сеанс медитації.

«hiitове тіло». Челендж, спрямований на схуднення. Він був одним з найпопулярніших у студіях hiitworks, а тепер перейшов в онлайн.

«Попа Клас». Популярне серед дівчат тренування «Попа Клас» переформатували на челендж. Розроблений для жіночої аудиторії, де акцент в тренуваннях і завданнях роблять на підтягнуті м’язи стегон і сідниць.

 

Команди для челенджів набирають щотижня. До тренера може записатися не більше 15 учасників, щоб кожен отримав максимум уваги. В закритому чаті тренер підтримує, дає завдання та консультує. 

Щоб дізнатися більше та залишити заявку на тренування або челендж, переходьте на сайт hiitworks. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button