Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Каїрі будують шляхопровід, який у соціальних мережах та медіа вже назвали «найгіршим прикладом міського планування». Міст розташовано у лічених сантиметрах від стін четвертого-п’ятого поверхів будинків, повідомляє Arab News.

Фото: Mostnir Shady Ahmed

12-кілометровий міст Терает Аль-Зомор будують у районі Ґізи Аль-Омранея. Єгипетський уряд вважає його вкрай важливим для інфраструктури району. На міст виділено 317 мільйонів доларів. Завершити споруду планують цього року.

Фото: Mostnir Shady Ahmed

У Міністерстві житлового господарства Єгипту заявляють, що чотири житлові будинки було зведено з порушенням норм. Вже є рішення знести їх після того, як завершать шляхопровід. Також запевняють, що мешканцям виплатять компенсації.

Фото: facebook.com/elsoadaa.group

У свою чергу, власник однієї з будівель назвав посадовців брехунами і запевнив, що житло є легальним, дозвіл було видано у 2008 році.

Фото: facebook.com/elsoadaa.group

Депутат єгипетського парламенту від району Аль-Омранея Мохамед Фуад зауважив, що проєкт будівництва шляхопроводу довгий час гальмувався, а потім несподівано будівництво розвернулося на повну потужність, й реалізація відбувається хаотично.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button