Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23597 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Муніципалітет Парижу має намір прокласти дев’ять маршрутів велосипедних смуг загальною довжиною 680 кілометрів — і зробити це до зняття локдауну у Франції. Перше послаблення карантину вже впровадили в країні цього тижня.

На оновлення мережі велосмуг в рамках ініціативи «RER V» виділили €300 мільйонів. Мета проєкту — створення більш безпечних шляхів для велосипедних поїздок після закінчення карантину.

Місцева влада очікує, що після запуску нових смуг кількість велопоїздок у паризькому регіоні Іль-де-Франс зросте до наступного року, завдяки чому значно зменшиться кількість вуглецевих викидів.

Першим етапом реалізації проєкту став розвиток мережі тимчасових велосмуг, що має розвантажити найбільші лінії громадського транспорту в посткоронавірусний період.

Карантин в країні буде ще раз послаблено з другого червня, заявив прем’єр-міністр Франції Едуар Філіп, але до вересня не буде організовано жодного заходу з кількістю відвідувачів більш ніж 5000 людей.

Наразі в Парижі та ще трьох північно-східних регіонах діють більш суворі карантинні обмеження, ніж у решті Франції, через «червоний» рівень загрози інфікування. В країні все ще лишаються закритими кафе, ресторани і театри, дозволено збиратися лише невеликими групами до 10 осіб. Близько 400 тисяч різних підприємств також чекають на відкриття.

Усі фото: з допису з Facebook сторінки «Город для людей».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button