Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23507 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У в’єтнамському ресторані Maison Saigon, що в Бангкоку, розсадили за столики іграшкових панд, щоб обмежити кількість відвідувачів і, водночас, створити для них компанію.

У Таїланді дозволили відкрити заклади харчування на початку травня, але зі значними обмеженнями, щоб зменшити ризик поширення коронавірусу, пише Іndia Тimes.

«Раніше у нас був лише один стілець біля столів, за якими клієнт сидів один. Але мені здавалося це дивним, тому я вирішив запропонувати їм якусь компанію», – розповів Наттвут Родчанапанткуль, власник ресторану Maison Saigon.

Відвідувачі позитивно реагують на плюшевих компаньйонів. Один із гостей закладу, 25-річний Савіт Чайфуек розповів, що він щасливий, що має якогось партнера, оскільки відвідав громадський заклад вперше за кілька місяців. «Лялька скрашує мені самотність, коли я їм один», — пояснює він.

Ще один клієнт Сіріпорн Ассавакарінт каже, що нові правила розсаджування відвідувачів у ресторанах часто викликають непорозуміння, але іграшкові панди допомагають зорієнтуватися та дотримуватися соціальної дистанції.

«Так набагато легше зрозуміти у порівнянні з іншими ресторанами, де люди завжди плутаються з приводу того, де сидіти, і закінчують тим, що сидять дуже близько один до одного».

Усі фото: Athit Perawongmetha / REUTERS

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button