Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З дев’ятого червня у Новій Зеландії знизять рівень тривоги (alert level) до 1 (найнижчого) та знімуть всі карантинні обмеження щодо соціального дистанціювання та роботи підприємств, окрім відкриття кордонів. В країні наразі немає випадків Covid-19.

Про це повідомила прем’єр-міністр Нової Зеландії Джасінда Арден, за інформацією Reuters та NZ Herald.

За словами прем’єра, всі громадські та приватні заходи зможуть, як раніше, проходити без обмежень, роздрібна торгівля та готельний сектор можуть відновити роботу в звичайному режимі, повністю відновлюється робота громадського транспорту.

«Ми впевнені, що зараз ми припинили передачу вірусу в Новій Зеландії, але ліквідація — це не момент часу, а постійні зусилля», — сказала Арден.

З початку пандемії Covid-19 в Новій Зеландії зафіксували 1 504 випадки зараження вірусом, з яких 22 — летальних. Карантинні обмеження в країні тривали 75 днів, із них близько семи тижнів працював режим локдауну.

Раніше країна продемонструвала одну з найбільш ефективних стратегій у боротьбі з епідемією: тут відразу впровадили локдаун, дотримуючись послідовного плану дій, який розробив для країни уряд. В Новій Зеландії запровадили самоізоляцію для людей, що в’їжджали до країни, коли було всього шість випадків ураження вірусом, і незабаром після цього повністю заборонила в’їзд іноземцям.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button