Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Укрзалізниця завершила реконструкцію залізничної станції «Видубичі» в Києві та створила на її базі транспортний хаб, повідомляє Міністерство інфраструктури.

Станція поєднує декілька видів транспорту: залізницю, автомобільний транспорт, авіа та метрополітен, зауважив міністр інфраструктури Владислав Криклій. Зокрема, на станції зупинятимуться Kyiv Boryspil Express, а також поїзди Інтерсіті та Інтерсіті+.

На «Видубичах» побудували нову високу пасажирську платформу завдовжки 108 метрів, сходи та касовий павільйон. Також змонтовано навіс платформи з водостічною системою над виходом зі станції метро.

Благоустрій території облаштували з дотриманням всіх вимог для маломобільних людей, запевняють у міністерстві. Згодом буде встановлено пересувну платформу.

До цього часу експрес із аеропорту «Бориспіль» до київського залізничного вокзалу, який запустили у жовтні 2018 року, робив лише одну проміжну зупинку на станції «Дарниця».

Фото: пресслужба Міністерства інфраструктури

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button