Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На території заводу «Арсенал» дев’ятого червня з’явився новий коворкінг мережі креативних бізнес-просторів Creative States. Відкривав простір Ілля Кенігштейн, CEO та засновник мережі у партнерстві з девелоперською компанією A-Development.

Зазначається, що відтак у столиці створили «своєрідний центр тяжіння прогресивних, технологічних і творчих класів» A-Station, що включає в себе, крім Creative States, також Kyiv Food Market та Osvitoria Hub.

Creative State of Arsenal — це третій та найбільший коворкінг мережі бізнес-просторів. В окремому триповерховому корпусі площею 4200 м² можуть працювати 700 людей. Для оренди доступні більше 70 офісних приміщень, серед яких — ексклюзивні двоповерхові бізнес-с’юти преміум-класу для топ-менеджменту компаній. Для фрілансерів облаштували так звану «палубу» з нефіксованими робочими місцями.

CEO Creative States – Ілля Кенігштейн

Простір пропонує 22 переговорні кімнати та скайп-руми з необхідним обладнанням та високим рівнем звукоізоляції. Окрім того, тут можна скористатися послугами дитячої кімнати, спальними капсулами, душовими та великою кухнею, зоною лаунж, де вдень можна випити кави та поспілкуватися з колегами, а ввечері — відвідати презентацію або світську подію, адже простір трансформується в івент-хол. Поруч із будівлею є сквер та парковка.

Так само, як і у решті локацій Creative States, простір на Арсеналі створює атмосферу окремого міста, цього разу — це Новий Орлеан. Домінуючий стиль виконання простору — ар-нуво, що характеризується хвилеподібними і асиметричними лініями. Всередині приміщення є живе п’ятиметрове дерево з  голландського заповіднику — 20-річний фікус Benedict Amstel King.

Ціни на оренду робочих місць у бізнес-хабі Арсеналу стартують від $270 щомісячно за нефіксоване місце в зоні «палуби». Закріплені місця у приватних офісах коштуватимуть $410-$430, а бізнес-с’юти — від $2500.

З метою безпеки в Creative States розробили POST COVID-19 стандарти, що включають постійну дезінфекцію приміщень, температурний скринінг резидентів та їхніх гостей, норми дистанціювання між людьми. Резидентам  будуть доступні брендовані антисептики та маски Creative States, система аерозольного знезараження верхнього одягу.

Основні резиденти просторів — міжнародні та українські IT-корпорації, стартапи, венчурні фонди й інноваційні компанії.

Перший простір мережі Creative States запустили навесні 2019 в БЦ Senator, а наприкінці червня — другий, в БЦ Gulliver. На початку року там з’явились спальні капсули. Також у бізнес-центрі «Кудашівський» у Дніпрі планується відкриття третього коворкінга мережі, його анонсували у жовтні 2019 року. На сьогодні компанія має чотири простори загальною площею близько 12000 м² і місткістю більше 2000 робочих місць.

У листопаді 2019 року мережу Creative States визнали лідером ринку: компанія перемогла в номінації «Відкриття року» на щорічній премії в сфері нерухомості країн Східної Європи EE Real Estate Project Awards, а Ілля Кенігштейн був визнаний Персоною року у ніші офісної нерухомості.

Читайте також: Ілля Кенігштейн розповідає, за що любить правий берег, і які переваги має центр Києва.

Всі фото: з пресрелізу запуску простору

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button